Mini Expedities: meerdaagse tocht in Nederland

De herfst en de winter zijn wat ons betreft een heerlijke tijd om te kamperen. Het is overal lekker rustig en het is knus om in je tentje of bij het kampvuur te zitten. Heel anders natuurlijk dan het kamperen op een zwoele zomeravond. Lijkt het je wel eens leuk om in de winter te gaan, maar durf je niet zo goed? Ga dan met ons mee! We maken een avontuurlijke tocht en kamperen op een prachtig plekje in het bos. Wij zorgen voor genoeg goeie koffie en warme choco om je warm te houden.

Mini Expeditie: kamperen in de winter

We maken een trektocht met onze rugzak dwars door het bos. We lopen over kleine paadjes door de Nederlandse natuur. Langs meertjes, heideveldjes of stuifzandgebieden. Midden in het bos slapen we op een terreintje. Als je wilt kun je in een hangmat slapen. ‘s Avonds koken we ons eten op een kampvuur. De volgende dag lopen we weer verder door het bos. Onderweg is er genoeg tijd om te spelen en te leren.

Ga je met ons mee op avontuur?

Nieuwe data in 2023

Begeleider: Joanne Wissink

Kosten: € 100

Deelnemers: 4 – 12

Wat krijg je van ons?

  • Wij plannen een leuke route. 
  • Wij zorgen voor kookspullen.
  • Wij zorgen voor eten en drinken, we koken samen.

Wat regel je zelf?

  • Je draagt zelf je rugzak tijdens de Mini Expeditie, daarin zit in ieder geval een tent,  een slaapzak en een slaapmatje. Je krijgt van ons een paklijst.
  • Een reisverzekering.
Kom je er niet uit met het kampeermateriaal, neem dan even contact met ons op. Dan kunnen we misschien iets voor je regelen.

Locatie:

We starten bij een station of een bushalte.

Waar en hoe overnachten we?

We slapen op een eenvoudig kampeerterrein in het bos. Er is stromend water en een toilet en we kunnen er een kampvuur maken.

Voor wie?

Geschikt voor beginners. De tochten hebben een dagafstand van ca. 10 km.

Wandelen van station Driebergen=Zeist naar Austerlitz
Een tent op een mooi groen plekje