Boek

Mini Expedities

Avonturen dicht bij huis

In ons boek Mini Expedities staan 30 avontuurlijke tochten. We maakten jungletochten, sliepen op onbewoonde eilanden en vonden bountystranden en bergtoppen en dat allemaal in en dicht bij Nederland. We gingen wandelen, fietsen, kanoën en zwemmen. En tussendoor hingen we in een hangmat, kookten we op een vuurtje en sliepen we in onze tent.

Het boek geeft veel inspiratie en informatie voor je eigen expeditie. Het is niet alleen leuk voor doorgewinterde buitensporters, maar ook voor mensen die nog willen ontdekken hoe het buitenleven is. Ook als je met je kind op pad wilt vind je genoeg inspiratie voor leuke plekken om samen buiten te spelen. Want stiekem is het gewoon buitenspelen en daar zijn kinderen veel beter in.

Ons boek ligt in de boekwinkel en kun je hier bestellen. Als je het rechtstreeks bij ons bestelt krijg je een persoonlijke tekening bij je boek. Stuur daarvoor een mail naar info@miniexpedities.nl.

Avontuurlijke tochten dichtbij huis

Heb je na het lezen van het boek behoefte aan gedetailleerde kaarten (van de door ons gemaakte tochten) voor je eigen avontuur? Stuur ons een mail op info@miniexpedities.nl en we mailen je een link naar alle routes met gedetailleerde kaarten.