Boeken & routeboekjes

We helpen graag anderen om het avontuur te vinden. We schreven een boek vol avontuurlijke tochten. Een  tweede boek is in de maak. Onze boeken zijn geen reisgidsen, maar bedoeld om te inspireren. Ze staan vol verhalen, foto’s, tekeningen en informatie. Ideeën waardoor je zelf het avontuur gaat zoeken. Leuk voor ontdekkingsreizigers, maar ook thuis op de bank. 

We maken ook routeboekjes. Ze zijn bedoeld om zelf op pad te gaan, waarbij je niet meer alles zelf hoeft uit te zoeken. In een routeboekje vind je alle informatie voor een concrete tocht. Het zijn mooie routes  die je zelf kunt doen. In het routeboekje staat informatie over accomodatie, het vervoer en kaartmateriaal. Hiermee kun je zelf alles organiseren en reserveren. De routeboekjes zijn e-books, zodat we ze continu up-to-date kunnen houden. Het enige dat jij hoeft te doen is je rugzak in te pakken en gaan!

Voor een avontuur hoef je niet naar de andere kant van de wereld. Ook dichtbij huis zijn bountystranden, jungletrails, onbewoonde eilanden en bergen om te bedwingen.  Voor dit boek sliepen we 80 nachten in een tent. Op ontdekkingsreis in eigen land. Gewoon tussen werk en school in.

  • 30 Mini Expedities in en om Nederland
  • Jungle, wildwater, onbewoonde eilanden, bergtochten, bountystranden en modderbaden.
  • Avontuurlijk wandelen, kanovaren, fietsen en kamperen.

Dit boek ligt eind mei in de winkel.  Bestel nu vast een exemplaar bij ons.

Voor Mini Expedities in Europa gingen we met de trein op avontuur in Europa. Op zoek naar droomstranden, ruige bergtoppen en junglepaadjes. Niet in de uithoeken van het land, maar juist dicht bij steden. Van Tromsø in het noorden tot Rome in het zuiden en vele steden daartussen.

  • 25 Mini Expedities in en om Europese steden
  • Urban jungle, wildwater, bergtochten, bountystranden en winterwonderland
  • Vol informatie en inspiratie voor je eigen avontuur

Dit boek ligt eind mei in de winkel.  Bestel nu vast een exemplaar bij ons.

Zuid-Noorwegen: korte huttentochten

€ 20

e-boek

Stockholm: wandelingen in de Archipel

€ 20

e-boek

Naast onze Mini Expedities in Nederland door het jaar heen gaan we ook regelmatig op pad in Europa. Over de jaren heen hebben we al met z’n drietjes al heel wat tochten gemaakt. Huttentochten, lange fietstochten, kanotochten en trektochten met de trein. We kennen veel berggebieden in Europa inmiddels, waarbij we een grote liefde hebben voor Scandinavië. In de routeboekjes verzamelen we de mooiste tochten. Je hebt dan alle informatie om zelf op pad te gaan.

Naast deze kant en klare route boekjes kunnen we je ook advies op maat geven voor een avontuurlijke vakantie. Wil je in de winter met je kind op sneeuwavontuur of een rondreis maken en onderweg verschillende Mini Expedities maken? Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken een persoonlijk routeboekje voor je.