Boeken & routeboekjes

We helpen graag anderen om het avontuur te vinden. We schreven een boek vol avontuurlijke tochten. Een  tweede boek is in de maak. Onze boeken zijn geen reisgidsen, maar bedoeld om te inspireren. Ze staan vol verhalen, foto’s, tekeningen en informatie. Ideeën waardoor je zelf het avontuur gaat zoeken. Leuk voor ontdekkingsreizigers, maar ook thuis op de bank. 

We maken ook routeboekjes. Ze zijn bedoeld om zelf op pad te gaan, waarbij je niet meer alles zelf hoeft uit te zoeken. In een routeboekje vind je alle informatie voor een concrete tocht. Het zijn mooie routes  die je zelf kunt doen. In het routeboekje staat informatie over accomodatie, het vervoer en kaartmateriaal. Hiermee kun je zelf alles organiseren en reserveren. De routeboekjes zijn e-books, zodat we ze continu up-to-date kunnen houden. Het enige dat jij hoeft te doen is je rugzak in te pakken en gaan!

Een boek vol avontuur in het weekend

Uitverkocht

Zuid-Noorwegen: korte huttentochten

€ 20

e-boek

Stockholm: wandelingen in de Archipel

€ 20

e-boek

Naast onze Mini Expedities in Nederland door het jaar heen gaan we ook regelmatig op pad in Europa. Over de jaren heen hebben we al met z’n drietjes al heel wat tochten gemaakt. Huttentochten, lange fietstochten, kanotochten en trektochten met de trein. We kennen veel berggebieden in Europa inmiddels, waarbij we een grote liefde hebben voor Scandinavië. In de routeboekjes verzamelen we de mooiste tochten. Je hebt dan alle informatie om zelf op pad te gaan.

Naast deze kant en klare route boekjes kunnen we je ook advies op maat geven voor een avontuurlijke vakantie. Wil je in de winter met je kind op sneeuwavontuur of een rondreis maken en onderweg verschillende Mini Expedities maken? Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken een persoonlijk routeboekje voor je.