Reizen & avonturen

Zin om een keer met ons mee te gaan op avontuur? Hier vind je avonturen en reizen die we organiseren. Van een avontuurlijk weekend in Nederland tot wandelreizen in Scandinavië. Elke tocht heeft een expditie element. Wat dat is? Iets wat je misschien nog nooit hebt gedaan. Iets om te ontdekken dus. En waarmee je thuiskomt met een mooi verhaal. Als je ons een mailtje stuurt houden we je op de hoogte van de komende activiteiten en reizen. 

Programma

Cursus Mini Expeditie beginners

We krijgen vaak de vraag: ‘Hoe pakken jullie dat nou aan, zo’n Mini Expeditie?’ Misschien droom je wel van een mooie bergtochten in de zomer of zoek je meer avontuur in de wekelijkse routine. Het hoeft niet bij dromen te blijven en je hoeft al helemaal geen bikkel te zijn. Deze winter organiseren we een aantal eendaagse Mini Expedities voor beginners. Wat ons betreft is de winter met zijn buien, kou en modder een perfect moment voor een avontuurlijke tocht.  En als het je in dit jaargetijde lukt om naar buiten te gaan dan lukt het de rest van het jaar ook.

  • Nieuwe data komen in 2023
Mini Expeditie Den Treek

De winter is wat ons betreft een heerlijke tijd om te kamperen. Het is overal lekker rustig en het is knus om in je tentje of bij het kampvuur te zitten. Heel anders natuurlijk dan het kamperen op een zwoele zomeravond. Lijkt het je wel eens leuk om in de winter te gaan, maar durf je niet zo goed? Ga dan met ons mee! We vertellen je precies wat handig is om mee te nemen in je rugzak, zodat je goed voorbereid op pad gaat. We maken een avontuurlijke wandeling en kamperen op een prachtig plekje in het bos. Na een ontbijt met goeie koffie lopen we de volgende dag weer verder.

  • 12-13 november Den Treek
Claar Talsma Mini Expedities