Reizen & avonturen

Zin om een keer met ons mee te gaan op avontuur? Hier vind je avonturen en reizen die we organiseren. Van een avontuurlijk weekend in Nederland tot wandelreizen in Scandinavië. Elke tocht heeft een expeditie element. Wat dat is? Iets wat je misschien nog nooit hebt gedaan. Iets om te ontdekken dus. En waarmee je thuiskomt met een mooi verhaal. Als je ons een mailtje stuurt houden we je op de hoogte van de komende activiteiten en reizen. 

weekend avontuur voor ouders en kinderen, moeder zoon dochter

orienteren met kaart en kompas wandelen

Logboek Mini Expedities

Workshop Mini Expeditie 2024

“Een superleuke dag”

Workshop Mini Expeditie 2023

“Ik heb enorm genoten van de workshop en denk er heel regelmatig aan terug!
Echt veel goede tips gekregen en heel veel inspiratie voor lange en korte
tochten in de toekomst!”

Wandelen in de archipel van Stockholm 2023

“Op reis met Joanne is gezellig, altijd een avontuur en brengt je op de mooiste plekjes. Dus als je ook eens van de gebaande paden af wilt, raad ik je deze reis zeker aan!”

Lees het hele verslag hier

Mini Expeditie Veluwe 2023

“Ik heb ontzettend leuk gehad op de Veluwe. Joanne weet veel over hiken, de Veluwe en materiaal. Samen met Claar weten ze de inwendige mens goed te verwennen en zorgen ze voor een fijne gezellige sfeer! Mijn leermoment was toch echt de kou! Heb een andere slaapzak en extra matje nodig! Zou zo weer mee gaan, ben er super enthousiast over!”

Mini Expeditie Utrechtse Heuvelrug 2022

“Een Mini Expedite bevestigt dat je geen lange vakantie nodig hebt. In twee dagen kan je zoveel genieten.”

Lees het hele verslag hier

Mini Expeditie Utrechtse Heuvelrug 2022

 

“dank voor het super gave weekend op de Utrechtse Heuvelrug. Jullie waren zo goed voorbereid, waardoor wij alleen maar hoefden te genieten van alles wat er op ons pad kwam. Heerlijk!”

Workshop Mini Expeditie met kinderen 2022

” We vonden het echt heel erg leuk vandaag. Mijn zoon zei dat hij het gevoel had dat we elkaar al heel lang kenden en dat hij heel graag nog een keer mee wil. Ik vroeg wat hij het leukst vond en hij zei ‘alles!’ Zelf heb ik ook enorm genoten, van de natuur, het gezelschap en alle dingen die ik geleerd heb.”