Reizen & avonturen

Zin om een keer met ons mee te gaan op avontuur? Hier vind je avonturen en reizen die we organiseren. Van een avontuurlijk weekend in Nederland tot wandelreizen in Scandinavië. Elke tocht heeft een expditie element. Wat dat is? Iets wat je misschien nog nooit hebt gedaan. Iets om te ontdekken dus. En waarmee je thuiskomt met een mooi verhaal. Als je ons een mailtje stuurt houden we je op de hoogte van de komende activiteiten en reizen. 

Programma

Mee op Mini Expeditie

Droom je van avontuurlijke tochten? Nieuwe plekken ontdekken, zwerven door de natuur en kamperen in je tentje? Maar weet je niet hoe je het aan moet pakken? En lukt het niet om écht een keer te gaan? Ga dan met ons mee op een avontuurlijke trektocht! We vertellen je precies wat handig is om mee te nemen in je rugzak. We maken een mooie wandeltocht. Niet te lang, maar wel lang genoeg om ons echte avonturiers te voelen. We kamperen op mooie kampeerterreintjes in de natuur. Vaak kunnen we koken op vuur. Op Mini Expeditie kan het hele jaar door, maar stiekem zijn de wintermaanden het fijnst, omdat het dan overal lekker rustig is.

Binnenkort komen de data voor de herfst en de winter online. Heb je interesse of een specifieke vraag stuur ons dan even een mail (info@miniexpedities.nl)