Reizen & avonturen

Zin om een keer met ons mee te gaan op avontuur? Hier vind je avonturen en reizen die we organiseren. Van een avontuurlijk weekend in Nederland tot wandelreizen in Scandinavië. Elke tocht heeft een expditie element. Wat dat is? Iets wat je misschien nog nooit hebt gedaan. Iets om te ontdekken dus. En waarmee je thuiskomt met een mooi verhaal. Als je ons een mailtje stuurt houden we je op de hoogte van de komende activiteiten en reizen. 

Programma

Huttentocht in Nederland

We krijgen vaak de vraag: ‘Hoe pakken jullie dat nou aan, zo’n Huttentocht?’ Is het je droom om van de zomer een huttentocht met je gezin te maken? Samen op pad in de Noorse bergen of slapen in een berghut in Oostenrijk? Het hoeft niet bij dromen te blijven en je hoeft al helemaal geen bikkel te zijn. Tijdens deze  huttentocht in Nederland kun je ontdekken hoe het is om samen op pad te gaan. Met een paar gezinnen gaan we op avontuur. Met onze rugzakken op de rug wandelen we naar onze overnachtingsplek. Een echte berghut is het niet, maar het lijkt er veel op. Onderweg is er alle tijd om te spelen en informatie te delen over mooie tochten voor deze zomer.

  • Nieuwe data komen in 2023
jongens wandelen op de hei
Mini Expeditie in de winter

De winter is wat ons betreft een heerlijke tijd om te kamperen. Het is overal lekker rustig en het is knus om in je tentje of bij het kampvuur te zitten. Heel anders natuurlijk dan het kamperen op een zwoele zomeravond. Lijkt het je wel eens leuk om in de winter te gaan, maar durf je niet zo goed? Ga dan met ons mee! We vertellen je precies wat handig is om mee te nemen in je rugzak, zodat je goed voorbereid op pad gaat. We maken een avontuurlijke wandeling en kamperen op een prachtig plekje in het bos. Na een ontbijt met goeie koffie lopen we de volgende dag weer verder.

  • Nieuwe data komen in 2023
Claar Talsma Mini Expedities