De Pimpernoot

Mini Camping De Pimpernoot op Zuid Beveland in Zeeland is een superfijn plekje voor trekkers. Monique heeft hier echt een klein paradijsje voor tent kampeerders gemaakt. Je kampeert in een soort tuin. Daar kunnen maar een handvol tentjes staan (geen caravans of campers). Het sanitair is eenvoudig. De douche doet het alleen op zonnewarmte bijvoorbeeld. Maar wij hebben ook niet meer nodig dan stromend water, een wc en een stopcontact.
De overige voorzieningen? Een houten schuilhut naar Zweeds model, een kampvuurplaats, haken om je hangmat op te hangen en sappig gras voor je tent. Oja en de buren. Een stel vrolijk blatende schapen. In het midden van de kampeerplaats staat een grote kersenboom. We zagen de kersen nu al hangen, maar ze waren helaas nog niet rijp.
 
De omgeving van de kampeerplaats is echt Zeeuws: dijkjes, fruitbomen, hier en daar een dorpje en een hoop leegte. Direct langs de camping loopt het Grenslandpad, maar je kunt ook een korter ommetje maken om de Zwaakse Weel. De omgeving is voor fietsers misschien wel het meest geschikt, de LF13 loopt niet ver weg.

Mini Camping de Pimpernoot
Mini camping de Pimpernoot
Camping de Pimpernoot
Mini Camping de Pimpernoot